INDUSTRIËLE AUTOMATISERING

DAT SPREEKT UW TAAL

Onze familiebedrijfgroep is al bijna 40 jaar een gevestigde fabrikant op het gebied van industriële automatisering. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen een breed spectrum aan innovatieve sensoren, hoogwaardige beeldverwerkingscomponenten, hoogwaardige LED-machines en signaalverlichting, evenals producten op het gebied van beveiligingstechnologie. Ons brede assortiment aan producten wordt afgerond met onze flexibiliteit voor klantspecifieke oplossingen.
Onze producten worden voornamelijk gebruikt op het gebied van montage & handling, robotsystemen, verpakking en meting & testen. En hier richten we ons op de auto-, food & dranken-, farma & cosmetische en elektronica-industrie.

Peter en Stefan Eisemann

DI-SORIC

IN CIJFERS

100

procent familiebedrijf

8

locatie wereldwijd

200

werknemers werldwijd

41

partners wereldwijd

38

jaar ervaring

LOCATIONS

IN DUITSLAND

Productie- en ontwikkelingscentrum


Ca. 90 medewerkers ontwikkelen en produceren onze innovatieve kwaliteitsproducten “Made in Germany” in onze 3300 m² technologie- en productiefaciliteit in Sauerland Lüdenscheid.

Headquarters


Ons bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Zwabisch Urbach waar de administratieve eenheden, bedrijfsbeheer, verkoop, marketing en productbeheer evenals ons centrale magazijn zich bevinden. Ca. 70 medewerkers werken in een ruimte van 4000 m²

di-soric Imaging GmbH & Co. KG


Ons ontwikkelingsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in beeldverwerkingssoftware is gevestigd in het Beierse Türkheim. De softwareproducten nVISION en nVISION-i worden daar verder ontwikkeld en op de markt gebracht.

ONZE

VERKOOPKANTOREN

Oostenrijk

  • di-soric Austria GMBH & CO. KG

Zwitserland

  • di-soric SNT AG

Frankrijk

  • di-soric SAS

Nederland

  • di-soric BV

Singapore

  • di-soric PTE. LTD